Eindelijk heeft u besloten om die lang geplande vernieuwingen in huis te realiseren. Of u kon - na een helse zoektocht - eindelijk uw te renoveren woning op de kop tikken. Of misschien begint u wel helemaal van een blanco blad en krijgt uw nieuwbouw binnenkort vorm.

Plan dan gerust even een bezoek aan onze showroom in en laat u adviseren door ons ervaren team. Met bijna 50 jaar ervaring als familiebedrijf kunnen we u zeker bijstaan in het maken van de beste keuzes om uw project in volle gemoedsrust tot het gewenste resultaat te brengen!

Nog tot en met eind juni profiteer je nog van onze Batibouwvoorwaarden! Kom dus zeker langs en leg nu nog uw kortingsprijs vast.

Tot binnenkort!

Glazen en aluminium steellookdeuren. Breng licht en karakter in je woning.

Glazen deuren en wanden zorgen niet enkel voor een lichtrijke woning, maar maken de ruimte ook direct een stuk groter. Uw woning ook een unieke touch geven? Kies dan voor minimalistische aluminium deuren met glas. Deze creëren een luxe sfeer in huis en passen door hun strakke belijningen in elk interieur, of u nu van een industriële, landelijke of moderne woonstijl houdt.

Quick-Step | Kwaliteitsvolle vinyl-, parket- en laminaatvloeren

Ontdek onze Capture-laminaatcollectie. Natuurgetrouw dessin. Door zijn elegantie en authenticiteit is het bijna onmogelijk om Capture van echt hout te onderscheiden. Onze kwaliteitsvloeren zijn het resultaat van verfijnd vakmanschap en innovatie.

Ga aan de slag met Alpha Vinyl. Alpha Vinyl combineert zijn ultrasterke kern met een uniek oppervlak dat je vloer beschermt tegen vlekken, krassen en andere beschadigingen. Sterker nog, met ons innovatieve kliksysteem hoeft u zich geen zorgen te maken over waterschade.
 
Parketvloeren: een warm en authentiek interieur. Bent u op zoek naar een warm en authentiek interieur? Ontdek dan de natuurlijke charme van onze rijkgevulde collectie parketvloeren. 
 
 

Veel métier. Kwaliteitstrappen. De stilistische stempel van uw woning.

Een trap maken, daar is technische knowhow en productkennis voor nodig en onze vakmensen zorgen hier als geen ander voor. De bomen worden jaar na jaar zorgvuldig door de zaakvoerders uitgekozen, want alles begint met kwalitatief materiaal. Voor een leuning of balustrade kan er bij ons naast hout ook gekozen worden voor glas, metaal en gietijzer. Naast standaardtrappen, luisteren we ook graag wat we voor uw exclusieve project kunnen doen. Onze partner Trappen Demunster zit ondertussen zo'n 20 jaar in de branche.